AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar taşında kendi ismini görmek

Kahve falında mezar taşında kendi ismini görmek

Kahve falında mezar taşında kendi ismini görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar taşında kendi ismini gördüyseniz:

  • Kötü alışkanlıklarınızı veya boşa harcanan zaman ya da para anlamına gelen işlerinizi bir kenara bırakın.

Kahve falında mezar taşında ismini görmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar taşında kendi ismini görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında istanbula taşınmak muradına eremeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına işarettir.

Kahve falında mezar taşında ölüm tarihi görmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar taşında bayrak görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında mezar taşında kendi adını görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın taşındığını görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar taşında arapça yazı görmek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir