AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın taşındığını görmek

Kahve falında mezarın taşındığını görmek

Kahve falında mezarın taşındığını görmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, variyet sahibi olacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın taşındığını gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız değişebilir.

Kahve falında mezar taşında ölüm tarihini görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine delalet eder.

Kahve falında mezar taşında adını görmek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine inanılır.

Kahve falında mezar taşında ismini görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar taşında kendi adını görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar taşında bayrak görmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar taşında ölüm tarihi görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar taşında oturmak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar taşında arapça yazı görmek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir