AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar taşında arapça yazı görmek

Kahve falında mezar taşında arapça yazı görmek

Kahve falında mezar taşında arapça yazı görmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar taşında arapça yazı gördüyseniz:

  • Sevgilinizin cinsel beklentilerine karşı biraz daha duyarlı olmalısınız.

Kahve falında mezar taşında arapça yazı görmek inancını bir kenara atacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında arapça yazılı mezar taşı görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar taşında yazı görmek kısmetlerinden olacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine işaret eder.

Kahve falında kolunda arapça yazı görmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında alnında arapça yazı görmek çaresizleşeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde arapça yazılar görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arap yazısı görmek iş için gurbete gidileceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında arapça yazılı taş görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir