AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar taşında tarih görmek

Kahve falında mezar taşında tarih görmek

Kahve falında mezar taşında tarih görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar taşında tarih gördüyseniz:

  • Ya da belli konular zorlandıkça sonuç başarısızlık olabilir.

Kahve falında mezar taşında tarih görmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında tarih görmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir tarih görmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına işarettir.

Kahve falında alyans içinde tarih görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında tarih çalışmak aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına alamet eder.

Kahve falında tarih dersi çalışmak yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında tarih belirlemek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında tarihli yüzük görmek daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir