AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığın taşındığını görmek

Kahve falında mezarlığın taşındığını görmek

Kahve falında mezarlığın taşındığını görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında mezarlığın taşındığını gördüyseniz:

  • Gözler üzerinizde olabilir.

Kahve falında mezar taşında oturmak iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına delalettir.

Kahve falında mezar taşında kendi ismini görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine inanılır.

Kahve falında mezar taşında adını görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına inanılır.

Kahve falında mezarlığın taşındığını görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında mezar taşında yazı görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, insanların saygısının kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında mezar taşında ismini görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar taşında arapça yazı görmek kara ve yaslı günler geçireceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine delalettir.

Kahve falında mezar taşında ölüm tarihini görmek her işi ile daha çok ses getireceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir