AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar nakletmek

Kahve falında mezar nakletmek

Kahve falında mezar nakletmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, günahlara, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar nakletmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı bazı ilişkileriniz umut vaat ediyor.

Kahve falında mezar nakletmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, huzura kavuşacağına işarettir.

Kahve falında eşya nakletmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında mezara su döktüğünü görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar başında namaz kılmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına delalettir.

Kahve falında mezarlığa oturmak hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede boş mezar görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan arabayla geçmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında cenaze ve mezar görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir