AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar başında namaz kılmak

Kahve falında mezar başında namaz kılmak

Kahve falında mezar başında namaz kılmak alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, her zaman şükür içinde olacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında mezar başında namaz kılmak gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük veya muhafazakar kişilerle bir problem yaşanabilir.

Kahve falında mezar başında namaz kılmak kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına inanılır.

Kahve falında tek başına cenaze namazı kılmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında başı açık namaz kıldığını görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında tek başına namaz kılmak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baş açık namaz kılmak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında açık başla namaz kılmak hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek başına cuma namazı kılmak yapılmak istenen projeye hız verileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında mezar içinde namaz kılmak uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir