AnaSayfa / Genel / Kahve falında karabiber koklamak

Kahve falında karabiber koklamak

Kahve falında karabiber koklamak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında karabiber koklamak gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor diyaloglar söz konusu olabilir.

Kahve falında karabiber koklamak çok hayırlı insan olunacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında tuz ve karabiber görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında toz karabiber görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karabiberlik görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, boş kuruntularla uğraşacağına işarettir.

Kahve falında tane karabiber görmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, yüksek makamlara geleceğine alamet eder.

Kahve falında tuz karabiber görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemeğe karabiber dökmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında top karabiber görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir