AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve suyu doldurmak

Kahve falında meyve suyu doldurmak

Kahve falında meyve suyu doldurmak bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, darp edileceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında meyve suyu doldurmak gördüyseniz:

  • Geçmiş çalışmalarınızın karşılığını almaya başlıyorsunuz.

Kahve falında meyve suyu doldurmak birçok kişiye yardım edeceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalettir.

Kahve falında akvaryuma su doldurmak iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizden su doldurmak derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına delalettir.

Kahve falında arabaya su doldurmak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Kahve falında çeşmeden kovaya su doldurmak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına rivayet eder.

Kahve falında bir yere su doldurmak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içine su dolduğunu görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden bidona su doldurmak söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir