AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslana dönüştüğünü görmek

Kahve falında aslana dönüştüğünü görmek

Kahve falında aslana dönüştüğünü görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, gözyaşına boğulacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalet eder.

Kahve falında aslana dönüştüğünü gördüyseniz:

  • Sağduyulu olmaya çalışmakta fayda var.

Kahve falında aslan kesmek yardımda bulunacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında aslan bağlamak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında aslan konuştuğunu görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü aslan görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, konforunun artacağına alamet eder.

Kahve falında aslan terbiyecisi görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aslanın öldüğünü görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında aslan ayağı görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında aslanları görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir