AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan bağlamak

Kahve falında aslan bağlamak

Kahve falında aslan bağlamak kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına yorulmaktadır.

Kahve falında aslan bağlamak gördüyseniz:

  • Maddi, yaratıcılık gerektiren veya aşk hayatınızla ilgili konularda veya girişimlerinizde inisiyatif kullanmanızda fayda var.

Kahve falında aslanı bağlamak hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, gerekirse özür dileneceğine delalet eder.

Kahve falında aslan bağlamak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin göbek bağını bağlamak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı kuşak bağlamak elde bulunan imkânların artacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında insan bağlamak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına delalettir.

Kahve falında öküzü bağlamak aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine işarettir.

Kahve falında çember bağlamak hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz yemeni bağlamak yüksek moralli olacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir