AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanları görmek

Kahve falında aslanları görmek

Kahve falında aslanları görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, hoşgörülü biri olunacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, insanların güvenini kazanacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aslanları gördüyseniz:

  • Bazı kişilere planlarınızı veya yapmak istediklerinizi anlatmanız zor olabilir.

Kahve falında altın aslan görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, zenginliğinin artacağına delalettir.

Kahve falında aslana dönüşmek kötü işlere girmeyeceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslanı beslemek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ayı ve aslan görmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında aslanın seni kovaladığını görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, işiyle nam salacağına işarettir.

Kahve falında evin önünde aslan görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde aslan görmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında evde aslan görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, büyük kayıplara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir