AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık sofra görmek

Kahve falında açık sofra görmek

Kahve falında açık sofra görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına delalettir.

Kahve falında açık sofra gördüyseniz:

  • Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Kahve falında açık sofra görmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin esenlik bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sofraya davet etmek şansının bir ömür yaver gideceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sofrayı devirmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü sofrada görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sofrada olmak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında sofrada sohbet etmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalettir.

Kahve falında sofrada oturduğunu görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında donatılmış sofra görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir