AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve resmi görmek

Kahve falında meyve resmi görmek

Kahve falında meyve resmi görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında meyve resmi gördüyseniz:

  • Alışılmadık kaynaklardan gelir elde edebilir veya karlı alışverişler yapabilirsiniz.

Kahve falında meyve resmi görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının resmini görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, ortamın bir hayli gerileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği kişinin resmini görmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin resmi görmek borçlarını ödemeyi başaracağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin resmini görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında babanın resmini görmek aksiliklerin baş göstereceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında karpuz resmi görmek kazanılan paranın artacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında babasının resmini görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir