AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin resmini görmek

Kahve falında birinin resmini görmek

Kahve falında birinin resmini görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin resmini gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız durumunda planlarınızla karşınızdaki kişileri etkileyebilirsiniz.

Kahve falında cami resmi görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin resmini görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşın resmini görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun resmini görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında akrep resmi görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında bebek resmi görmek fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında gökkuşağının resmini çekmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, işlerin bir anda azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pasta resmi görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir