AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz resmi görmek

Kahve falında karpuz resmi görmek

Kahve falında karpuz resmi görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında karpuz resmi gördüyseniz:

  • Farkında olarak ya da olmayarak yavaş yavaş parlamanıza yardım edecek düzenlemelere doğru gidiyorsunuz.

Kahve falında karpuz resmi görmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi küçüklük resmini görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına inanılır.

Kahve falında araba resmi görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, başa iş açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüz resmi çizmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakan resmi görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gazetede kendi resmini görmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında fatih sultan mehmetin resmini görmek çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev resmi görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir