AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin resmi görmek

Kahve falında güvercin resmi görmek

Kahve falında güvercin resmi görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercin resmi gördüyseniz:

  • İlginç bir fikrinizin işe yaramaya başladığını görebilirsiniz.

Kahve falında güvercin resmi görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin resmi çizmek evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında resmi araç görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, kötü yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında manzara resmi yaptığını görmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında domuz resmi görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik resmi görmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında küçüklük resmi görmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında fare resmi görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir