AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan bakmak

Kahve falında aslan bakmak

Kahve falında aslan bakmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, içebileceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, anne baba duası alacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine işaret eder.

Kahve falında aslan bakmak gördüyseniz:

  • Maddi tüyolar verecek bazı kişiler maddi planlarınızda etkili olabilir.

Kahve falında aslana bakmak geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, adını işiyle duyuracağına inanılır.

Kahve falında aslan bakmak kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına delalettir.

Kahve falında aslandan korkmak son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aslan çiftleşmesi görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine delalettir.

Kahve falında aslandan kurtulmak yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında aslana binmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında hasta aslan görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında aslan saldırısına uğramak sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir