AnaSayfa / Genel / Kahve falında at ve aslan görmek

Kahve falında at ve aslan görmek

Kahve falında at ve aslan görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında at ve aslan gördüyseniz:

  • Tamamen tesadüfi bir olay özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren bir konuya olumlu bir ivme kazandırabilir.

Kahve falında aslan ve at görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine tabir olunur.

Kahve falında at ve aslan görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine delalet eder.

Kahve falında aslan doğurmak başarıların devamlı olacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında aslan tarafından yenmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aslan üstüne binmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslana ateş etmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine delalet eder.

Kahve falında aslanın başkasına saldırdığını görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aslan büyütmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir