AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve çalmak

Kahve falında meyve çalmak

Kahve falında meyve çalmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine yorulur.

Kahve falında meyve çalmak gördüyseniz:

  • Tipik tavırlarınızın dışına çıkarak belli bir konuyu lehinize çevirme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında meyve çalmak iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında meyve sebze çalmak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında bahçeden meyve çalmak üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının bahçesinden meyve çalmak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan meyve çalmak başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında taze sebze ve meyve görmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında kasada meyve görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hurma meyvesi toplamak bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir