AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bahçesinden meyve çalmak

Kahve falında başkasının bahçesinden meyve çalmak

Kahve falında başkasının bahçesinden meyve çalmak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının bahçesinden meyve çalmak gördüyseniz:

  • Aile içindeki birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, çok eskilere kadar uzanan sorgulamaları getirebilir.

Kahve falında başkasının bahçesinden meyve çalmak çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında bahçeden meyve çalmak alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, kazancının ve rızkının düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan meyve çalmak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında meyve çalmak yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında meyve sebze çalmak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine delalet eder.

Kahve falında meyve bahçesinde olmak zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine yorulur.

Kahve falında bahçede meyve görmek işinde terfi alacağına, nitelik ve farklılık geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında meyve ve sebze bahçesi görmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir