AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan meyve çalmak

Kahve falında ağaçtan meyve çalmak

Kahve falında ağaçtan meyve çalmak kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, büyük başarıya ulaşılacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, konfor içinde olacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, itibarını geri kazanacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan meyve çalmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere karşı net olmak veya acil durum bildirerek hareket etmek istiyorsunuz.

Kahve falında ağaçtan meyve çalmak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına işarettir.

Kahve falında meyve çalmak önündeki engellerin ortadan kalkacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında meyve sebze çalmak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeden meyve çalmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına delalettir.

Kahve falında başkasının bahçesinden meyve çalmak hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine delalet eder.

Kahve falında meyve ağaçları görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, tatsızlıkların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşitli meyve ağacı görmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında meyve ağacına çıkmak emeklerinin boşa gideceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir