AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurma meyvesi toplamak

Kahve falında hurma meyvesi toplamak

Kahve falında hurma meyvesi toplamak hayır getirecek noktalara gelineceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, bolluk ve bereket geçireceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında hurma meyvesi toplamak gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması gereken konular, yapılması gereken pazarlıklar veya anlaşmalar istendiği gibi gitmeyebilir.

Kahve falında hurma meyvesi toplamak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında cennet meyvesi hurma görmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine yorulur.

Kahve falında cennet meyvesi hurma yemek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında hurma meyvesi görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına işarettir.

Kahve falında meyve hurma görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine yorulur.

Kahve falında cennet hurması toplamak ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında hurma toplamak ve yemek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan hurma toplamak aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir