AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve ağacı kesmek

Kahve falında meyve ağacı kesmek

Kahve falında meyve ağacı kesmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, maddi olarak zarar edeceğine, zor günlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında meyve ağacı kesmek gördüyseniz:

  • Akşama bir dedikodu sizi şaşırtabilir.

Kahve falında meyve ağacı kesmek zahmete ve çileye düşeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçakla meyve kesmek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında meyve kesmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ağaç dalından meyve yemek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına tabir olunur.

Kahve falında incir ağacından meyve yemek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında meyveli ağaç görmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına yorulur.

Kahve falında ağaçta yeşil meyve görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, moralinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçlardan meyve toplamak bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir