AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve kesmek

Kahve falında meyve kesmek

Kahve falında meyve kesmek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya alamet etmektedir.

Kahve falında meyve kesmek gördüyseniz:

  • Teknolojik, elektrik, elektronik başlıklı konularda yaşanabilecek aksiliklere karşı gereken tedbirleri almamızda, unutulabilecek veya kaybolabilecek önemli eşya ihtimaline karşı hazırlıklı olmamızda fayda var.

Kahve falında bıçakla meyve kesmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında meyve kesmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında meyve ağacı kesmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında zamansız meyve yemek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında sebze ve meyve görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kiraz meyvesi görmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ham meyve yemek geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dalında meyve görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, saygının hiç eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir