AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin balkonunda oturmak

Kahve falında evin balkonunda oturmak

Kahve falında evin balkonunda oturmak yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, hem dua alacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin balkonunda oturmak gördüyseniz:

  • İşinizi, fiziksel durumunuzu veya ticari alışverişlerinizi ilgilendiren konularda alışılmışın dışında yaratıcı fikirler geliştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında evin balkonunda oturmak gidilecek yönün belirleneceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine işarettir.

Kahve falında balkonda sandalyede oturmak deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir balkonda oturmak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine tabir olunur.

Kahve falında balkonda oturmak sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yüksek balkonda oturmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, geriye doğru gideceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle balkonda oturmak Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkonda oturduğunu görmek alim ve bilge insan olacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin balkonundan deniz görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir