AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsimsiz meyve görmek

Kahve falında mevsimsiz meyve görmek

Kahve falında mevsimsiz meyve görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, işlerin çığırından çıkacağına işaret eder.

Kahve falında mevsimsiz meyve gördüyseniz:

  • İşyerinizde çok güvendiğiniz arkadaşlarınızdan biri sizde hayalkırıklığı yaratabilir.

Kahve falında mevsimi olmayan meyve yemek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında mevsim meyvesi görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında mevsiminde meyve görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına alamet eder.

Kahve falında mevsimi olmayan meyve görmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına yorulur.

Kahve falında mevsiminde olmayan meyve görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında mevsimi dışında meyve görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında mevsimsiz meyve görmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mevsimsiz meyve yemek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir