AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsimi dışında meyve görmek

Kahve falında mevsimi dışında meyve görmek

Kahve falında mevsimi dışında meyve görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, işlerin artacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında mevsimi dışında meyve gördüyseniz:

  • Bazı konularda çok fazla konuşmamanızda fayda var.

Kahve falında mevsimi dışında meyve görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında mevsimi dışında kar görmek fal sahibinin yalnızlaşacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya alamet eder.

Kahve falında mevsim dışı karpuz görmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında mevsim dışında kar görmek hayırlı bir yuva kuracağına, haybeye para ve zaman harcayacağına delalettir.

Kahve falında mevsiminin dışında kar görmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mevsimi dışında çilek görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında mevsim dışı kar görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına delalet eder.

Kahve falında mevsim dışı üzüm görmek kendine olan güvenini yitireceğine, kötü sözler duylacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir