AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsim meyvesi görmek

Kahve falında mevsim meyvesi görmek

Kahve falında mevsim meyvesi görmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, planların aksayacağına, ne yöne gideceğine, rahat ve huzurlu olunacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mevsim meyvesi gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlar veya olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında mevsimsiz meyve görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına işarettir.

Kahve falında mevsimi dışında meyve görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına yorulur.

Kahve falında mevsiminde olmayan meyve yemek rahat edeceğine, ferahlayacağına, aksine daha da zorlaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mevsiminde meyve görmek zor bir işe girileceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mevsimsiz meyve yemek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mevsiminde olmayan meyve görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, şen kahkahalar atacağına yorulur.

Kahve falında mevsimi olmayan meyve yemek saygısını toplayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına tabir olunur.

Kahve falında mevsimi olmayan meyve görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, eşyaların yenileneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir