AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsiminde meyve görmek

Kahve falında mevsiminde meyve görmek

Kahve falında mevsiminde meyve görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, yenilenme yaşayacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, atılıma geçeceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında mevsiminde meyve gördüyseniz:

  • Bilmeniz gereken şey şudurBu fırsatlar karşınıza çıkacaklar.

Kahve falında mevsimsiz meyve görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına rivayet eder.

Kahve falında mevsimi olmayan meyve görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mevsimi dışında meyve görmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mevsiminde olmayan meyve yemek her daim bereketli işler yapacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına tabir olunur.

Kahve falında mevsim meyvesi görmek düşman olduklarının anlaşılacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mevsim meyveleri görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, kalp kıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mevsimi olmayan meyve yemek daha pozitif biri olacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında mevsiminde olmayan meyve görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir