AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsiminde olmayan meyve görmek

Kahve falında mevsiminde olmayan meyve görmek

Kahve falında mevsiminde olmayan meyve görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında mevsiminde olmayan meyve gördüyseniz:

  • Maddi kazanç sağlamanıza yardım edecek fikirleri gözden kaçırmayın.

Kahve falında mevsimi olmayan meyve yemek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mevsiminde olmayan meyve görmek manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında mevsimi dışında meyve görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mevsiminde olmayan meyve yemek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında mevsiminde meyve görmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, zorlukların kolayca aşılacağına inanılır.

Kahve falında mevsim meyvesi görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mevsimi olmayan meyve görmek yeni bir işe girileceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mevsim meyveleri görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir