AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsimi olmayan meyve görmek

Kahve falında mevsimi olmayan meyve görmek

Kahve falında mevsimi olmayan meyve görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, canını sıkılacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında mevsimi olmayan meyve gördüyseniz:

  • Partnerlerinizle veya evinizi ilgilendiren konularla ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında mevsim meyveleri görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine delalettir.

Kahve falında mevsiminde olmayan meyve yemek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında mevsimsiz meyve yemek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına inanılır.

Kahve falında mevsimsiz meyve görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında mevsimi olmayan meyve yemek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mevsimi dışında meyve görmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında mevsim meyvesi görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında mevsimi olmayan meyve görmek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir