AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsimsiz kiraz toplamak

Kahve falında mevsimsiz kiraz toplamak

Kahve falında mevsimsiz kiraz toplamak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında mevsimsiz kiraz toplamak gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmaktan çekinmemelisiniz.

Kahve falında mevsimsiz kiraz toplamak yeni çalışmalara girişileceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kış mevsiminde kiraz görmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, birikiminin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mevsimi dışında kiraz görmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kısmetinin artacağına yorulur.

Kahve falında mevsim dışında kiraz görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mevsimsiz kiraz yemek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine işaret eder.

Kahve falında mevsimsiz kiraz görmek Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında bahçeden kiraz toplamak rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, helal kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında daldan kiraz toplamak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, zenginliğinin artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir