AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsimi dışında kiraz görmek

Kahve falında mevsimi dışında kiraz görmek

Kahve falında mevsimi dışında kiraz görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama, başarıların artacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında mevsimi dışında kiraz gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler yapmanız olumlu geri dönüşler alınmasına neden olabilir.

Kahve falında mevsimi dışında kiraz görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine tabir olunur.

Kahve falında mevsim dışında kiraz görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında mevsimi dışında karpuz yemek hasret çekileceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mevsimi dışında meyve görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında mevsim dışı kar görmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mevsimi dışında kar görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mevsimi dışında karpuz görmek zenginliğe sahip olunacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mevsim dışı karpuz yemek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir