AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsim dışında kiraz görmek

Kahve falında mevsim dışında kiraz görmek

Kahve falında mevsim dışında kiraz görmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, zenginlik elde edeceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında mevsim dışında kiraz gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durun.

Kahve falında mevsim dışında kiraz görmek kavgaların büyüyeceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mevsimi dışında kiraz görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mevsiminin dışında kar görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine delalet eder.

Kahve falında mevsimi dışında karpuz yemek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mevsimi dışında çilek görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında mevsimi dışında kar görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mevsim dışı karpuz görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mevsimi dışında karpuz görmek çok büyük üzüntü duyacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir