AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeden kiraz toplamak

Kahve falında bahçeden kiraz toplamak

Kahve falında bahçeden kiraz toplamak her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, mal mülk sahibi olunacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeden kiraz toplamak gördüyseniz:

  • Romantizme zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında bahçeden kiraz toplamak anne baba ile ters düşüleceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçede kiraz toplamak sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçede kiraz görmek elinin de bolluk göreceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kiraz bahçesi görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına delalettir.

Kahve falında kiraz toplamak yemek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine yorulur.

Kahve falında daldan kiraz toplamak kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kiraz yemek toplamak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına rivayet eder.

Kahve falında kızılcık kirazı toplamak elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir