AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsimsiz kiraz görmek

Kahve falında mevsimsiz kiraz görmek

Kahve falında mevsimsiz kiraz görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mevsimsiz kiraz gördüyseniz:

  • Düşünmeyi bırakıp harekete geçmelisiniz.

Kahve falında mevsim dışında kiraz görmek kötü bir habere veya tehlikeye, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mevsimsiz kiraz yemek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kazançlı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında mevsimi dışında kiraz görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında kış mevsiminde kiraz görmek maddi sorunlarının artacağına, ele geçen kazancın artacağına yorulur.

Kahve falında mevsimsiz kiraz toplamak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına yorulur.

Kahve falında mevsimsiz kiraz görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında mevsimsiz portakal yemek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mevsimsiz kavun görmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir