AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsimi dışında çilek görmek

Kahve falında mevsimi dışında çilek görmek

Kahve falında mevsimi dışında çilek görmek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına yorulur.

Kahve falında mevsimi dışında çilek gördüyseniz:

  • Mantıklı olmayan teklifleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında mevsimi dışında çilek görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işarettir.

Kahve falında mevsimi dışında kiraz görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mevsim dışı karpuz görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mevsimi dışında karpuz görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, koltuğunun yükseleceğine inanılır.

Kahve falında mevsim dışında kiraz görmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına işarettir.

Kahve falında mevsim dışı kar görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında mevsimi dışında karpuz yemek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mevsim dışı üzüm görmek yeni bir ilişkiye başlamaya, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir