AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsimi dışında karpuz görmek

Kahve falında mevsimi dışında karpuz görmek

Kahve falında mevsimi dışında karpuz görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine rivayet eder.

Kahve falında mevsimi dışında karpuz gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınıza karşı direnç gösteren kişilerle tekrar bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında mevsimi dışında karpuz yemek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mevsimi dışında karpuz görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında mevsim dışı karpuz görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında mevsim dışı karpuz yemek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mevsim dışı kar görmek duygularının ön plana çıkacağına, imkânlarının da genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında mevsimi dışında çilek görmek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, iş hayatında saygı göreceğine alamet eder.

Kahve falında mevsimi dışında kar görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında mevsiminin dışında kar görmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir