AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsim dışı kar görmek

Kahve falında mevsim dışı kar görmek

Kahve falında mevsim dışı kar görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, hasret içinde kalacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mevsim dışı kar gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zordan çok, imkansız görünen görev ya da sorumluluklardan kurtulmanız daha doğru olabilir.

Kahve falında mevsimi dışında kar görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mevsim dışında kar görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında mevsim dışı kar görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, beklenen mirasın alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mevsiminin dışında kar görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında mevsimi dışında karpuz görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine yorulur.

Kahve falında mevsimi dışında çilek görmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mevsimi dışında kiraz görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, yurtdışına gidileceğine işarettir.

Kahve falında mevsim dışı karpuz yemek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir