AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsim dışı karpuz görmek

Kahve falında mevsim dışı karpuz görmek

Kahve falında mevsim dışı karpuz görmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında mevsim dışı karpuz gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklar kaçınılmaz olsa da, karşı tarafı dinlemeniz bakış açılarını anlamanıza yardım edebilir veya geleceğinizi ilgilendiren kalıcı zararlar almanızı engelleyebilir.

Kahve falında mevsim dışı karpuz yemek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, içinin de rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mevsimi dışında karpuz yemek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mevsimi dışında karpuz görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mevsim dışı karpuz görmek itibar kazanacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında mevsimi dışında meyve görmek başa iş açacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mevsim dışında kar görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında mevsimi dışında kiraz görmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına delalettir.

Kahve falında mevsimi dışında kar görmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir