AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsim dışında kar görmek

Kahve falında mevsim dışında kar görmek

Kahve falında mevsim dışında kar görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında mevsim dışında kar gördüyseniz:

  • Gizli hareket etmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında mevsim dışı kar görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine delalettir.

Kahve falında mevsim dışında kar görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, iç sıkıntısına işaret etmektedir.

Kahve falında mevsiminin dışında kar görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında mevsimi dışında kar görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına rivayet eder.

Kahve falında mevsim dışında kiraz görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mevsim dışı karpuz görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında mevsimi dışında karpuz görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine işaret eder.

Kahve falında mevsimi dışında kiraz görmek yaşamdan istediklerini alacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir