AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevlid kandili olduğunu görmek

Kahve falında mevlid kandili olduğunu görmek

Kahve falında mevlid kandili olduğunu görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, başarısızlığa düşeceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine yorulur.

Kahve falında mevlid kandili olduğunu gördüyseniz:

  • Ya da sizi duymama konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında mevlid kandili olduğunu görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına delalettir.

Kahve falında mevlid kandilini görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mevlit kandili görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında kandil simidi yemek zahmet veren işlerin artacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kandili görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında miraç kandili olduğunu görmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında berat kandili görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami kandili görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir