AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevki sahibi birini görmek

Kahve falında mevki sahibi birini görmek

Kahve falında mevki sahibi birini görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, ona mutluluk getireceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında mevki sahibi birini gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında mevki sahibi görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

Kahve falında mevki sahibi birini görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında makam mevki sahibi olmak rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında mevki sahibi olmak strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına rivayet eder.

Kahve falında mevki sahibi birinin elini öpmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında mevki sahibi insanlar görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mevki kaybetmek çok başarılı işlere girileceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mevki görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir