AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst mevkide birini görmek

Kahve falında üst mevkide birini görmek

Kahve falında üst mevkide birini görmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında üst mevkide birini gördüyseniz:

  • Size olumlu etkisi olacak ya da olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayacak konularda girişimlerde bulunabilir veya bağlayıcı sözler verebilirsiniz.

Kahve falında üst mevkide birini görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında mevkili birini görmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına delalet eder.

Kahve falında mevki kaybetmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına delalet eder.

Kahve falında mevki yükselmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek mevkide birini görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek mevkiye atanmak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında makam mevki sahibi olmak sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında makam mevki görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir