AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanın kükrediğini görmek

Kahve falında aslanın kükrediğini görmek

Kahve falında aslanın kükrediğini görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aslanın kükrediğini gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız fırstları anında değerlendirin.

Kahve falında aslanın kükrediğini görmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında aslan gibi kükremek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aç aslan görmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktan aslan görmek çok mutlu günler geçireceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulur.

Kahve falında aslanın başkasına saldırdığını görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aslan resmi görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında aslan gibi köpek görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında dağ aslanı görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir