AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan yavrusu emzirmek

Kahve falında aslan yavrusu emzirmek

Kahve falında aslan yavrusu emzirmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında aslan yavrusu emzirmek gördüyseniz:

  • Eskisi kadar faydalı veya verimli olmayan ilişkileri, işleri ya da planları bir kenara bırakıp, yeni bağlantılar, birliktelikler, iş birlikleri veya yapılanmalar içerisine girmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında aslan yavrusu emzirmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslan emzirmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında aslan ve kaplan yavrusu görmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru aslan görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında aslanın yavrusunu görmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz aslan yavrusu görmek bolluk içine olacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında aslan yavrusu bulmak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde aslan yavrusu görmek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, bir sıkıntıya girmeye alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir