AnaSayfa / Genel / Kahve falında metrobüse binmek

Kahve falında metrobüse binmek

Kahve falında metrobüse binmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına, çalıştığına değeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında metrobüse binmek gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı hiç kimseyle paylaşmamanız gerekiyor.

Kahve falında metrobüse binmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hızlı metroya binmek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında metro binmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine işarettir.

Kahve falında metroya binmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına alamet eder.

Kahve falında metro tüneli görmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında metroyu kaçırmak her şeyi kuralına göre yapacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında metroya bindiğini görmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında metro kazası görmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, insanların hayır dualarını alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir