AnaSayfa / Genel / Kahve falında metro binmek

Kahve falında metro binmek

Kahve falında metro binmek değer göreceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, kafasını rahatlatacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, sevap işleyeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine delalettir.

Kahve falında metro binmek gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız veya belli bir mesafede kaldığınız şeylerden hoşlanmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında metro binmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına inanılır.

Kahve falında metrobüse binmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine inanılır.

Kahve falında hızlı metroya binmek dara düşeceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine işarettir.

Kahve falında metroya binmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında metro istasyonu görmek zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında metroya bindiğini görmek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına işarettir.

Kahve falında kendini metroda görmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında metro kazası görmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir