AnaSayfa / Genel / Kahve falında metro kazası görmek

Kahve falında metro kazası görmek

Kahve falında metro kazası görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, asla harama bulaşmayacağına, eskileri yâd edeceğine tabir olunur.

Kahve falında metro kazası gördüyseniz:

  • Başka kişilerin kararları ya da yaptıkları değişiklikler nedeniyle bazı şeyler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında metro kazası görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına delalettir.

Kahve falında metroya binmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini metroda görmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine işarettir.

Kahve falında metro görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında metroda olmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında metro bileti almak sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında metro kullanmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında metro binmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir